Foliren Foolihappo on puhdas, kotimainen foolihappolisä

Foliren Foolihappo on kotimainen, suomalaisen perheyritys Vermanin markkinoima foolihappolisä. Foolihappo eli folaatti on B-ryhmän vitamiini, joka on yksi tärkeimmistä vitamiineista naisille, jotka suunnittelevat raskautta tai ovat jo raskaana. Yhden, päivittäin otettavan Foliren-tabletin avulla, voit helposti varmistaa riittävän foolihapon saannin ja näin turvata parhaan mahdollisen alun uudelle elämälle.

Tutustu foolihapon tutkittuihin vaikutuksiin sekä virallisiin suosituksiin Tietoa foolihaposta -sivulla.

Miksi tarvitsen foolihappolisää, jos syön terveellisesti?

Suomessa foolihappoa ei tutkimusten mukaan saada riittävästi ravinnosta. Vihreät kasvikset, kokojyväviljatuotteet ja hedelmät ovat ravinnosta saatavan foolihapon eli folaatin lähteitä, mutta valitettavasti folaatti tuhoutuu herkästi ruoanlaitossa. Foolihapon saanti voi siten jäädä alhaiselle tasolle, vaikka ravinnon foolihappopitoisuuteen kiinnittäisikin huomiota. Tästä syystä on suositeltavaa hankkia laadukas foolihappolisä monipuolisen ruokavalion tueksi.

Foliren Foolihappo valmistetaan Suomessa

Kun haluat varmistaa riittävän foolihapon saannin, Foliren on helppo, turvallinen ja edullinen foolihappolisä. Kotimainen Foliren Foolihappo valmistetaan Suomessa ja se on laktoositon, gluteeniton eikä sisällä eläinperäisiä ainesosia. Katso lähin jälleenmyyjäsi!